Відбулася зустріч Київського клубу толерантності (14.10.2018)

unnamed_1.jpg

Подорожі. Саме це слово було ключовим на зустрічі Київського клубу толерантності, що відбулась 14-го жовтня. Наші друзі не просто відгадували відомі визначні місця, а й мали змогу скласти власну мапу побажань, куди б вони хотіли поїхати зі своїми товаришами. Хоча поки що на мапі помістилась відносно невелика кількість країн та міст, ми змогли пробудити інтерес до нових відкриттів. Безсумнівно, думки про цікавинки зігріватимуть серця прохолодними осінніми днями. 

unnamed (2).jpg
Наші друзі не просто відгадували відомі визначні місця, а й мали змогу скласти власну мапу побажань, куди б вони хотіли поїхати зі своїми товаришами

Наприкінці зустрічі учасники переглянули декілька короткометражних фільмів, що не тільки розсмішили нас, а ще й змусили задуматися. 

Також, наші друзі дізналися про деякі майбутні зустрічі клубу, більш детальну інформацію можна буде прочитати в наступних анонсах. 

unnamed (1).jpg
Наприкінці зустрічі учасники переглянули декілька короткометражних фільмів, що не тільки розсмішили нас, а ще й змусили задуматися

Проект реалізовано за підтримки Конгресу національних громад України. #Київський_клуб_толерантності  #КНГУ