29.06.19 В Чернівецькому клубі толерантності відбулася інтеркультурна зустріч зі студентами-іноземцями

2.JPG

29.06.19 В Чернівецькому клубі толерантності відбулася інтеркультурна зустріч зі студентами-іноземцями, які навчаються в Чернівцях, на якій  ми підвели підсумки діяльності нашого клубу толерантності за січень-червень 2019р. До нас завітали представники Зімбабве, Індії, Пакистану, Йорданії, Гани.

3_0.JPG

Молодь нашого клубу розповідала про нашу діяльність . Потім ми згадували наші спільні заходи: День мов, День культурного різноманіття, День толерантності. Було цікаво почути розповіді представників різних країн про те, які національні свята в їх країнах і якими мовами розмовляють в їхніх країнах. Представниця Гани здивувала нас розповіддю про 25 офіційних мов в їх країні. Ми створили спільний постер «Мовне Дерево», на листях якого були написані побажання миру на різних мовах. 

5.JPG

Студенти-іноземці також розповіли: чому вони обрали для навчання саме Чернівці і що вони відчувають себе комфортно в нашому місті. Під час FRI-кафе молодь мала можливість вільно поспілкуватися та по-практикуватися в знанні мов: студенти-іноземці- української, а молодь нашого клубу - англійської та французької.  Також ми продовжили зйомки відео «Буковинська толерантність» та поспілкувалися про плани на майбутнє: спільний футбольний матч, Фестиваль Мов, День Миру та кулінарні діалоги.

4.JPG

Організатор: ГО "МР Еко-Культура"

Партнери: Ліцей для обдарованих дітей, Буковинський Медичний Університет
За підтримки Конгресу Національних Громад України
.#КНГУклубтолерантності #KHГУ #EkoKultura